De aankoop van Tante Lien was een geintje met een serieuze ondertoon. We kochten Tante Lien voor een kratje bier, verbouwden haar voor een trailer bier… en startten in 2019 het avontuur. 

Het is een volwaardige sloep geworden waarin met maximaal twaalf personen een vaartocht over het riviertje De Giessen mogelijk is. Onder het genot van een hapje en een drankje, afhankelijk van het gekozen arrangement, varen we jullie rond vanaf de ‘cruise-terminal’ aan de Binnendamseweg 64 te Giessenburg.

Wij, Ita en Maartje, zijn zowel schipper als gastvrouw en wij verzorgen zelf de catering. Vorig jaar hebben we onze arrangementen uitgebreid met een Cobb barbecue arrangement. Ook hebben we in 2023 een nieuwe overkapping gerealiseerd om regen en felle zon te weren.

We varen uit met minimaal zes personen. Dat kan in één groep en op sommige data kan dat ook per individuele boeking. Naast varen met Tante Lien hebben we beiden andere werkzaamheden. Voor het aankomende vaarseizoen 2024 hebben we alleen onze beschikbare data geplaatst. Mocht er een gewenste datum zijn die niet als beschikbaar vermeld staat, neem dan contact met ons op. We hebben soms beschikking over ‘interim-crew-leden’.

Tante Lien is een fijne boot voor ongedwongen samenzijn met een groep mensen, zowel particuliere als zakelijke ontmoetingen. Een vaartocht met Tante Lien is ideaal voor vrijdagmiddagborrel, personeelsuitje of teambuilding. Het is de sfeer, de natuur, het water, en natuurlijk het samenzijn dat een tochtje op De Giessen zo aantrekkelijk maakt. Een vaartocht duurt meestal twee uur en een arrangement op maat is altijd mogelijk. We zijn creatief in ons aanbod.

Wees welkom aan boord, Ita en Maartje.